Wasbare luiers

Denk eens aan al die luiers die jaarlijks worden weggegooid! Gebruik daarom wasbare luiers  die je gewoon kunt wassen en hergebruiken. Beter voor je baby, jouw portemonnee en beter voor de wereld!

Wasbare luiers zijn beter voor het milieu

Herbruikbare luiers zijn goed voor het milieu omdat heel veel afval bespaard. Wist je dat één kind ongeveer 6000 wegwerpluiers gebruikt in zijn of haar leven. In wegwerpluiers wordt ook nog eens heel veel plastic gebruikt. Deze luiers worden iedere keer opnieuw gebruikt.

wasbare luiers
Herbruikbare luiers

Wasbare luiers: hoe werkt het ?

Deze luiers zijn tegenwoordig heel gebruiksvriendelijk. Het zijn eenvoudige broekjes met klittenband of drukknoopjes. Ze zijn goedkoper dan wegwerpluiers, beter voor het milieu en de kinderhuid. En ze zien er ook nog eens trendy uit. Het werkt eenvoudig, het inlegvel gooi je weg met de ontlasting en al en de wasmachine doet de rest en klaar! Zowel voor een jongen of voor een meisje.

Wasbare luiers of wegwerpluiers ?

Het wassen van de luiers is ook belastend voor het milieu, maar zelfs als je altijd de droger gebruikt is je CO2 voetafdruk een stuk kleiner. Kortom: wasbare luiers zijn beter voor je omgeving en dat is de reden om de wegwerpluiers weg te vermijden.

Wasbare luiers vergelijken

Er zijn twee verschillende eco luiers. Er zijn tweedelige systemen (basisluier en overbroekje) en alles-in-één systemen. In het proefpakket vind je van beide luiers een aantal exemplaren.

wasbare luiers
Voordeel pakketten wasbare luiers

Wasbare luiers proefpakket

In de voordeelpakketten vind je het tweedelige systeem; basisluier met overbroekje. Deze duurzame luiers absorberen het best en lekken niet. Vraag het proefpakket aan en maak zelf kennis met dit systeem van duurzame luiers.

Wasbare luiers ervaringen

De ervaringen van huidige gebruikers zijn: Erg vriendelijk, vol passie en zeer deskundig. Nemen de tijd voor je om alles uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt. Bekijk ook alle overige kraamkado’s.

Meest gestelde vragen

Deze luiers zijn tegenwoordig heel gebruiksvriendelijk. Het zijn eenvoudige broekjes met klittenband of drukknoopjes. Ze zijn goedkoper dan wegwerpluiers, beter voor het milieu en de kinderhuid. En ze zien er ook nog eens trendy uit. Het werkt eenvoudig, het inlegvel gooi je weg met de ontlasting en al en de wasmachine doet de rest en klaar!

Winkelwagen
Scroll naar top