Speelgoed bon

Binnen- en buitenspeelgoed

Leuk, leerzaam en duurzaam speelgoed! Namelijk zowel binnen- als buitenspeelgoed. Bijvoorbeeld kleuren en verven zonder schadelijke stoffen. Maar ook BPA-vrij speelgoed voor zowel jongens als meisjes. Daarnaast veilig en duurzaam babyspeelgoed. Namelijk gemaakt van zachte eco materialen en 100% natuurrubber.

Gratis verzending vanaf 35 euro per webshop. Levering in 2-3 werkdagen. Je duurzaam cadeau inwisselen is dus heel eenvoudig.

+
Producten
Speelgoed bon

WarenhuisOnline24.nl

speelgoed bon
groene pijl5
Of maak hieronder een keuze:
speelgoed
Binnenspeelgoed
kraamcadeau idee duurzaam speelgoed
Buitenspeelgoed
baby zwembad
Zwembaden
Bestway Zwemband River
Waterspeelgoed
kraamcadeaus
Babyspeelgoed
Speelgoed cadeaukaart: Baby bon

De baby cadeaubon is ook prima te gebruiken als speelgoed cadeaukaart. Want met de Baby bon heb je online de keuze uit heel veel speelgoed. Het assortiment bestaat uit buitenspeelgoed, fietsen en rijden, spellen en puzzels, waterspeelgoed en zwembaden.

Er is speelgoed voor alle leeftijden en voor meisjes en jongens. Het allerleukste speelgoed kiezen de ouders zelf online. Alle bekende merken.

Speelgoed cadeaukaart waar te besteden?

Wie verras jij vandaag met een speelgoed bon? Doe dat met de digitale babybon! Want met een Baby bon geef je altijd het leukste cadeau! Daarmee laat je hem of haar zelf online kiezen.

Beter is nog dat je denkt aan duurzaam speelgoed voor jong en oud. Duurzaam speelgoed heeft als voordeel dat het niet alleen langer meegaat maar ook dat het beter is voor je kindje en beter voor het milieu. Beter voor je kindje omdat in dit speelgoed geen giftige stoffen zitten wat anders in het lichaam van je baby of kindje terecht zou kunnen komen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan gerecycled speelgoed gemaakt van plastic flessen. Zo heb je een scooper, een betonmixer, een kiepwagen, helikopters of een brandweerauto.

Met de speelgoed bon kun je ook je eigen boerderij samenstellen met duurzame boerderijMini’s. Daarvan heb je een leeuw, een olifant, zebra, krokodil, of een nijlpaard gemaakt van duurzaam fsc rubber. Bekijk ook deze baby cadeaus.

Maar ook houten kinderspeelgoed en houten babyspeelgoed. Met het FSC label zodat je weet dat het hout afkomstig is van verantwoorde bossen. Omdat dit speelgoed helemaal geen giftige stoffen en geen plastics bevat. Dit leuke speelgoed gaat bovendien erg lang mee en dat is weer goed voor onze wereld. Op deze manier dragen we allemaal een stukje bij aan een verbeterde wereld. Kies daarom voor de speelgoed bon van baby-bon!

De mooiste Kraamcadeaus!

De mooiste geboorte kado’s!

Winkelwagen
Scroll naar boven