Kraamcadeaus voor moeder

Bovendien zijn er fijne kraamcadeaus voor moeder! Zoals een wellness geschenkset of een heerlijk natuurlijke body olie. Maar ook prachtige Fairtrade tassen en sieraden. Zoals armbanden, kettingen en oorhangers met een verhaal. Omdat ze met hun handwerk een leven opbouwen. Jouw aankoop zorgt voor werkgelegenheid op plekken waar dat hard nodig is.

Kraamcadeau moeder en vader

Wat is een cadeau voor kersverse ouders? Dat is nog niet eenvoudig om te vinden. Want waar vind je hippe kraamcadeaus? Deze zijn van Fairtrade! Naast natuurlijke verzorging voor haar, fairtrade tassen, fairtrade sieraden, fairtrade sjaals zijn er ook fairtrade woonaccessoires.

Zoals sierkussens, sierkaarsen, woningtextiel, siervazen, geurproducten, kandelaars, dozen en manden, schalen en fotolijstjes. Zowel voor hem als voor haar is er voldoende keus. Zie alle kado’s voor een baby.

twinning
Fairtrade servies

Een origineel kraamcadeau voor de kersverse ouders

Woonaccessoires zijn in ieder huis te vinden. Maar met de Baby-bon kun je kiezen uit een assortiment van Fairtrade kado’s zoals Fairtrade servies waarbij de maker een eerlijk inkomen ontvangt. Merken als Kinta, The Twinning Company en DIK Servies. Niet standaard te vinden in een winkel dus dat maakt het tot een origineel baby cadeau om blij van te worden!

Kraamcadeau moeder sieraad

Fairtrade sieraden voor moeder helemaal handgemaakt.  Alleen met met natuurlijke en duurzame materialen. Wat het tot een uniek kraamcadeau maakt!  Maar ook prachtig ontworpen Fairtrade lederen tassen gemaakt van duurzaam leder en met eerlijke en veilige werkomstandigheden van de makers. Zo is het niet alleen leuk voor jou maar nog beter voor de producent!

sieraden
Fairtrade Sieraden
WNF knuffels
WNF knuffels

Een mooi kraamcadeau

Een bijzonder en mooi kraamkado zijn WNF Knuffels. Bij iedere verkoop van een knuffel gaat een gedeelte van de opbrengst naar WNF. Zo draag je tevens bij aan de bescherming van bedreigde diersoorten. Deze eco knuffels zijn gemaakt van natuurlijke materialen zonder plastics of andere gifstoffen. Verkrijgbaar in verschillende dieren zoals een panda, tijger, leeuw of ijsbeer.

Winkelwagen
Scroll naar top