Duurzame kraamcadeaus voor moeder

Ontdek Fairtrade mode en Fairtrade sieraden

Bovendien zijn er fijne kraamcadeaus voor moeder! Zoals een wellness geschenkset of een heerlijk natuurlijke body olie. Maar ook prachtige Fairtrade tassen en sieraden. Zoals armbanden, kettingen en oorhangers met een verhaal. Omdat ze met hun handwerk een leven opbouwen. Jouw aankoop zorgt voor werkgelegenheid op plekken waar dat hard nodig is.

Gratis verzending vanaf 35 euro per webshop. Levering in 2-3 werkdagen. Je duurzaam cadeau inwisselen is dus heel eenvoudig.

+
Fairtrade cadeaus

Eerlijke en duurzame kraamcadeaus voor moeder

IkshopFair.nl

kraamcadeaus moeder
groene pijl5

Of maak hieronder een keuze:

fairtrade armbanden als kraamcadeaus voor moeder
Fairtrade armbanden
Fairtrade kettingen
Fairtrade kettingen
Fairtrade ringen
Fairtrade ringen
Fairtrade oorbellen
Fairtrade oorbellen
Fairtrade sjaals
Fairtrade sjaals
Fairtrade tassen
Fairtrade tassen

Kraamcadeau moeder en vader

Wat is een cadeau voor kersverse ouders? Of een cadeau voor vriendin na bevalling? Dat is nog niet eenvoudig om te vinden. Want waar vind je hippe kraamcadeaus? Deze zijn van Fairtrade! Naast natuurlijke verzorging voor haar, fairtrade tassen, fairtrade sieraden, fairtrade sjaals zijn er ook fairtrade woonaccessoires.

Zoals sierkussens, sierkaarsen, woningtextiel, siervazen, geurproducten, kandelaars, dozen en manden, schalen en fotolijstjes. Zowel voor hem als voor haar is er voldoende keus. Zie alle kado’s voor een baby. Maar we gaan eerst kijken naar duurzame kraamcadeaus voor moeder.

Een origineel kraamcadeau voor de kersverse ouders

Woonaccessoires zijn in ieder huis te vinden. Maar met de Baby-bon kun je kiezen uit een assortiment van Fairtrade kado’s zoals Fairtrade servies waarbij de maker een eerlijk inkomen ontvangt. Merken als Kinta, The Twinning Company en DIK Servies. Niet standaard te vinden in een winkel dus dat maakt het tot een origineel baby cadeau om blij van te worden!

Kraamcadeau moeder sieraad

Fairtrade sieraden voor moeder helemaal handgemaakt. Alleen met met natuurlijke en duurzame materialen. Wat het tot een uniek kraamcadeau maakt! Maar ook prachtig ontworpen Fairtrade lederen tassen gemaakt van duurzaam leder en met eerlijke en veilige werkomstandigheden van de makers. Zo is het niet alleen leuk voor jou maar nog beter voor de producent! Lees meer

Een mooi kraamcadeau

Een bijzonder en mooi kraamkado zijn WNF Knuffels. Bij iedere verkoop van een knuffel gaat een gedeelte van de opbrengst naar WNF. Zo draag je tevens bij aan de bescherming van bedreigde diersoorten. Deze eco knuffels zijn gemaakt van natuurlijke materialen zonder plastics of andere gifstoffen. Verkrijgbaar in verschillende dieren zoals een panda, tijger, leeuw of ijsbeer. Lees meer

De mooiste kraamcadeaus voor moeder!

De mooiste kraamcadeaus voor moeder.

recycle
FSC logo JPG
zero
Winkelwagen
Scroll naar boven