Kraamcadeau idee:

Gifvrij babyverzorging!

Met duurzame en gifvrije producten voor je baby of kindje kies je het allerbeste voor je kleintje. Want dit zijn allemaal veilige producten om zonder zorgen te kunnen gebruiken. 

Een origineel kraamcadeau

Op zoek naar een origineel kraamcadeau voor een jongen of een kraamkado voor een meisje? Wat zijn leuke kraamcadeaus om te vragen? Kies voor gifvrije kraamcadeaus voor een cadeau voor een baby.

Zoals de 100% natuurlijke babyverzorgingsproducten. Duurzaam speelgoed en herbruikbare luiers en babydoekjes zonder plastics en andere schadelijke stoffen. Beter voor de wereld en beter voor je kindje.

Cadeau geboorte zoon

Hoera een jongen geboren! Iedere jongen speelt natuurlijk graag met autootjes. Maar dan wel op een verantwoorde manier. Wat dacht je van gerecycled speelgoed gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Zo voorkom je dat er steeds meer plastic in de wereld terecht komt. Het perfecte circulaire cadeau! Keuze uit een brandweerauto, een scooper, vrachtwagen, recycle truck, betonmixer of sleepboot.

Kraamcadeau voor mama

Mama maakt je blij met mooie gifvrije producten. Zoals natuurlijke verzorging voor haar. Denk hierbij aan natuurlijke gezichtsverzorging, natuurlijke lichaamsverzorging, natuurlijke haarverzorging. Maar ook menstruatieproducten en massage en wellness. Natuurlijke massageolie, natuursponzen en de leukste cadeausets.

Gifvrij eten en drinken

Met een BPA-vrij drinkflesje kies je voor veilig eten en drinken voor je baby of kindje. Zoals de plasticvrije lunchboxen en de BPA-vrije waterflessen. Maar ook glazen zuigflesjes en spenen van 100% natuurrubber. Daarnaast duurzame en plasticvrije rietjes. Namelijk van bamboe!

kinderdrinkbekers

Met de Baby-bon geef je een origineel kraamkado.

Winkelwagen
Scroll naar top