Ontdek duurzame kraamcadeaus!

Kies en bestel bij onze deelnemers: IkshopGifvrij.nl of bij IkshopFair.nl

+
duurzame cadeaus

Inwisselen in 3 stappen:

Kies IkshopGifvrij.nl of IkshopFair.nl. Alles is plasticvrij, gifvrij, fairtrade, vegan en zero waste.
Maak je keuze en kies als betaalmethode “kadobon-online” en voer de kadoboncode in.
Levering in 2-3 werkdagen. Gratis verzending vanaf 25 euro per webshop.

Plant een boom. Groei een bos. Maak een impact!

Vergroen onze aarde door een boom te planten in Afrika

Of laat je inspireren……

Je kunt je Baby-bon inwisselen bij IkshopGifvrij.nl of bij IkshopFair.nl. Of doneer deze aan de Plastic Soup Foundation. Klik op de tabbladen voor een overzicht van de categorieën per webshop. Gratis verzending vanaf 25 euro per webshop. Anders 4,95 euro per bestelling. Levering is 2-3 werkdagen.

natuurlijke spenen
BABYVERZORGING
kinderdrinkbeker
GIFVRIJ ETEN
duurzaam baby speelgoed
BABY SPEELGOED
magnetron knuffels
MAGNETRON KNUFFELS
recycled speelgoed
RECYCLED SPEELGOED
gifvrij kleuren en verven
GIFVRIJ KLEUREN

Je kunt je Baby-bon inwisselen bij IkshopGifvrij.nl of bij IkshopFair.nl. Klik op de tabbladen voor een overzicht van de categorieën per webshop. Gratis verzending vanaf 25 euro per webshop. Anders 4,95 euro per bestelling. Levering is 2-3 werkdagen.

babyverzorging als duurzame kraamcadeaus
BABYVERZORGING
WNF knuffels
WNF KNUFFELS
fairtrade armbanden als kraamcadeaus voor moeder
FAIRTRADE SIERADEN
Fairtrade kraamcadeaus
FAIRTRADE TASSEN
Twinning
FAIRTRADE SERVIES
fairtrade
WOONACCESSOIRES
plastic

Doneer jouw Babybon

Steun de Plastic Soup Foundation door jouw Babybon te doneren. Dat kan al vanaf € 2,50!

tree

Plant een boom met Treebytree!

Vergroen onze aarde door een boom te planten in Afrika. Dat kan al vanaf €5,-.
Je kan zoveel bomen planten als je zelf wilt! Groei een bos. Maak een impact!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

plastic soup

Doneer jouw Nationale Groene Kadobon

Steun de Plastic Soup Foundation door jouw Nationale Groene Kadobon te doneren. Dat kan al vanaf € 2,50!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Doneer jouw Babybon

Steun de Plastic Soup Foundation door jouw Babybon te doneren.

recycle
FSC logo JPG
zero

Duurzame kraamcadeaus naar keuze

Een nieuw leven verwelkomen is een bijzondere gebeurtenis die vaak gepaard gaat met het geven van cadeaus om de vreugde te delen. In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is het logisch dat ook kraamcadeaus een groen tintje krijgen. Duurzame kraamcadeaus winnen aan populariteit, omdat ouders bewustere keuzes willen maken voor hun kinderen en de planeet. We zullen de betekenis van duurzame kraamcadeaus verkennen en enkele prachtige opties bespreken die niet alleen liefdevol, maar ook milieuvriendelijk zijn. Lees meer

Duurzame kraamcadeaus vader: Praktisch en milieubewust

Voor mannen die waarde hechten aan duurzaamheid, zijn er tal van cadeau-opties die zowel praktisch als milieubewust zijn. Een favoriet is bijvoorbeeld duurzame kleding gemaakt van biologisch katoen of gerecyclede materialen. Voor avontuurlijke mannen kan een herbruikbare waterfles of een duurzame lunchbox een perfecte metgezel zijn. Deze items verminderen niet alleen het gebruik van wegwerpproducten, maar moedigen ook een gezonde levensstijl aan.

Duurzaam kraamkado mama: Elegante opties voor haar

Duurzame kraamcadeaus voor vrouwen variëren van elegante mode-items tot verzorgingsproducten met een groen hart. Sieraden gemaakt van gerecycled zilver of fairtrade goud kunnen een prachtig en ethisch verantwoord geschenk vormen. Voor vrouwen die van zelfverwennerij houden, zijn er diverse duurzame beautymerken die biologische en natuurlijke ingrediënten gebruiken in hun producten. Een duurzame kado voor vrouwen kan ook bestaan uit een ervaring, zoals een workshop van een lokale ambachtsvrouw of een dagje uit in de natuur.

Fairtrade cadeaus: Eerlijke handel voor een betere wereld

Fairtrade cadeaus onderstrepen het belang van eerlijke handel en rechtvaardige vergoedingen voor producenten in ontwikkelingslanden. Denk aan fairtrade koffie, chocolade, sieraden of kleding. Deze cadeaus dragen bij aan het verbeteren van de levensomstandigheden van de producenten en hun gemeenschappen. Voor liefhebbers van gastronomie kunnen fairtrade geschenkmanden met een selectie van ambachtelijke producten een heerlijke en ethisch verantwoorde keuze zijn. Lees meer

Winkelwagen
Scroll naar boven