Duurzaam cadeau meisje 1 jaar

Online keuze uit 5.000+ duurzame kraamcadeaus!

Hoera 1 jaar! Duurzaam cadeau meisje 1 jaar kies je zelf online. Alles is plasticvrij, Fair, Vegan of Zero waste. Beter voor jou en de wereld!

cadeau meisje 1 jaar
duurzaam kraamkado

5,0 2 reviews

Kies zelf online een kraamkado
Kies uit bijzondere cadeaubonnen
Keuze cadeaukaart in luxe giftbox
Direct printen, per e-mail of post
Gratis je persoonlijke boodschap
Gratis verzending
kraamcadeau meisje

Kraamcadeau opsturen

Bestel je baby cadeaubon vóór 15.00 is dezelfde werkdag verzonden. In luxe verpakking (vanaf €1,95 p.st.) Géén verzendkosten!

cadeau meisje 1 jaar

Digitale baby cadeaubon

Digitale cadeaubon op de gewenste datum verstuurd naar de ontvanger(s) met je persoonlijke boodschap.

cadeau meisje 1 jaar printen

Baby cadeaubon printen

Ideaal last minute cadeau. Baby cadeaubon direct zelf printen met GRATIS printbare envelop.

Cadeau meisje 1 jaar kies je zelf online met Baby-bon.nl!

Hoera, 1 jaar! De eerste verjaardag is bijzonder en vier je met een mooi cadeau! Geef een Babybon als cadeau meisje 1 jaar. Want met een Babybon kies je zelf online de leukste cadeaus! Namelijk uit 25.000+ baby- en kinderproducten. Of kies voor de Bol.com cadeaubon. Een groot cadeau 1 jaar voor een klein meisje.

Bijvoorbeeld het leukste babyspeelgoed. Zoals badeendjes of zoo diertjes van 100% natuurrubber. Maar ook unieke knuffels gemaakt van zachte eco materialen. Kortom, met een Babybon geef je altijd een speciaal cadeau! Er is ook een cadeau baby 1 jaar met naam.

Zoals mooie roze babykleding van biologisch katoen of natuurlijke baby verzorgingsproducten. Maar ook de leukste babyspeeltjes zoals diertjes gemaakt van natuurrubber of een zachte knijpknuffel. Kortom, allemaal mooie en verantwoorde cadeaus voor je kindje! Of maak mama blij met mooie Fairtrade cadeaus zoals duurzame tassen en Fairtrade sieraden.

Cadeautjes voor 1jarige meisjes

Cadeau meisje 1 jaar? Geef een Babybon en vier een mooie eerste verjaardag! Want met een Babybon kiezen papa en mama zelf het leukste cadeau! Namelijk uit 2.000+ baby- en kinderproducten. Zoals babykleding of babyverzorging en babyspeelgoed. Maar ook zijn er mooie cadeaus speciaal voor mama. Al met al kies je zelf online een favoriet cadeau meisje 1 jaar!

We hebben hieronder de top 10 kraamcadeaus op een rij gezet. Baby tijdschriften, Fairtrade woonaccessoires, natuurlijke spenen, babyflesjes, natuurlijke zonnebrand, wasbare luiers en gerecycled speelgoed. Kortom: Een kraamcadeau meisje kiezen de ouders zelf online uit! Zo heb je een cadeau moeder kind 1 jaar online naar keuze.

Bol cadeaubon als kraamcadeau
kraamcadeau idee duurzaam speelgoed
zonnebescherming
kraamcadeau meisje
kettingen

Speelgoed voor meisje 1 jaar

Met een Babybon kies je zelf online de leukste cadeaus speciaal voor een meisje! Bovendien is zowel de Babybon als de luxe verpakking mooi roze voor een meisje. Wil je de Babybon als cadeau meisje 1 jaar nog persoonlijker maken? Voeg dan een gratis persoonlijke tekst toe aan de Babybon! De Babybon kun je per e-mail door ons laten versturen. Maar ook kun je de Babybon en de envelop zelf uitprinten om gelijk te geven! Een origineel kado baby 1 jaar.

Buitenspeelgoed 1 jaar bestaat uit gifvrije stoepkrijt, gifvrije verf, kleien en knutselen, kleurpotloden, viltstiften en waskrijtjes. Om heerlijk te kunnen eten of drinken zijn is er ook kinderservies en zijn er kinderdrinkbekers. Vrolijk en plasticvrij kinderservies, rietjes en bestek, placemats en slabbetjes.plasticvrije schoolbeker veiliger en gezonder is voor kinderen. Jij gaat toch ook voor een gezond en een kraamcadeau meisje zonder giftige stoffen?

Wat geef je aan een een meisje van 1 jaar?

Geef haar een Baby-bon.nl. Zo kan de ontvanger zelf een kraamcadeau meisje kiezen uit ons assortiment van unieke cadeaubonnen. Je kan de Baby-bon.nl ook omwisselen voor een Bol cadeaubon of deze is te doneren aan één van de 100+ aangesloten goede doelen. Deze kun je met je persoonlijke boodschap en de gekozen waarde per post in een luxe verpakking of per e-mail laten versturen op de gewenste datum. Last minute nodig? Je kan deze ook uitprinten en direct geven aan de ontvanger.

Winkelwagen
Scroll naar boven